Wild Spirit

Wild Spirit esittely

Wild Spirit on Playtechin valmistama slottipeli, jota voi pelata jo 20 sentillä kierrosta kohti. Pelissä on viehättävä natiivi-amerikkalainen – eli intiaani – teema, ja pelissä on ilmaiskierros -ominaisuus, jossa pelaaja voi saada pelattavakseen jopa 27 ilmaiskierrosta massiivisella kahdeksankertaisella voitokertoimella. Tämä on keskiluokkaisen panostuksen peli, jossa suuret voitot voitat kotiin ilmaiskierroksilta. Kokeile heti ja innostu!

Wild Catch on Microgamingin valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 243 erilaista voittoyhdistelmää. Pelin kelat pyörivät maiseman päällä, jossa näkyy pieni kalastusvene suuntaamassa meren aaloille, ja sen päättäväinen kalamies tietty veneessä mukana. Kaikki pelin pelimerkit on hyvin tarkasti ja huomiolla piirretty. Pienemmät voitot pelistä saa pelikorteista tutuilla pelimerkeillä 9, 10, J, Q, K ja A.

Wild Spirit pelaaminen

Wild Spirit on Playtechin valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa, 20 voittolinjaa ja jännittävä intiaaniteema. Pelissä pääset tutustumaan intiaanien kulttuuriin, jossa Cherokee, villi sielu, tarkoittaa henkilöä, joka ei halua olla sidottu mihinkään tiettyyn paikkaan. Joitakin pelin keloilla nähtävistä pelimerkeistä ovat esimerkiksi intiaaninainen, intiaanipäällikkö, rumpu, kotka sekä villihevonen. Tämän lisäksi keloilta löytyvät pelikorteista tutut 9, 10, J, Q, K ja A.

Natiiviamerikkalaisilla oli tapana siirtää kansantietoa ja historiaa toisilleen puheen ja kuuntelun kautta, laulamalla ja rummuttamalla. Wild Spirit -peli sopii kaikenlaisille pelaajille, sillä peliin voi panosta minimissään 20 senttiä ja maksimissaan 100 euroa kierrosta kohti. Valkoinen villihevonen on pelin parhaiten maksava pelimerkki, ja maksaa parhaimmillan pelaajalle pelistä jopa 5000 kolikkoa, kun saat niitä viisi kappaletta aktiiviselle voittolinjalle.

Wild Spirit

Valkea ratsumme on myöskin pelin wild-merkki, ja sillä voi korvata minkä tahansa muun pelimerkin keloilla lukuunottamatta scatteria ja pelin bonusmerkkiä. Tämä pelimerkki voi myös muodostaa voittoja itsekseen, ja jo kahdella wildilla saat voiton. Intiaaninainen on pelin scatter-merkki. Jos saat minne tahansa keloille yhtäaikaisesti kolme scatteria, saat voitoksi panoksesi monikertaisena takaisin.

Tämä voi olla maksimissaan jopa 100-kertainen määrä. Intiaanipäällikkö on pelin bonusmerkki, jolla pääsee pelin bonuskierroksille. Myöskin, jos intiaanipäällikkö sattuu keloille 1 ja 5, saat panoksesi viisinkertaisena takaisin. Samalla pääset pelin ilmaiskierroksille.

Wild Spirit ilmaiskierrokset

Wild Spirit -pelin ilmaiskierroksille pääsee saamalla intiaanipäällikkö -bonusmerkin minne tahansa keloilla 1 ja 5 samalla pyöräytyksellä. Ilmaiskierrosten määrän määrittää pelaajan oma valinta ennen ilmaiskierrosten alkua. Näet ruudulla eläimen nahkaan raapustettuja intiaanisymboleja, joista pääset valitsemaan muutaman. Nämä paljastavat ilmaiskierrossummia tai voittokertoimia. Saat jatkaa klikkailua, kunnes esiin tulee paholaisen merkki, joka sytyttää nahan palamaan, ja seuraavaksi pääset pelaamaan ilmaiskierroksesi. Ilmaiskierroksia voi saada yhteensä pelattavaksi jopa 27 kappaletta, ja voittokertoimeksi voi saada jopa 8-kertaisen voittokertoimen!

Wild Spirit bonuspeli

Wild Spirit -pelissä ei ole erillistä bonuspeliä, vaan se on tavallaan sisäistetty ilmaiskierroksiin, joissa pääset ensin klikkailemalla määrittämään ilmaiskierrosten määrän sekä voittokertoimet.

Merikalastus on kiistelemättä kunnon miesten harrastus: nouse aikaisin, lataa vene täyteen olutta ja voileipiä, ja suuntaa meren aalloille niissä optimistisissa toivoissa, että saisit napattua suuren saaliin. Wild Catch on mahtavan näköinen slottipeli Microgamingilta, johon on valittu mukaan juurikin tämä teema. Pelissä on mukana jopa kaksi eri bonusominaisuutta, joka tekee pelaamisesta Wild Catch -pelissä yhä vain mukaansatempaavampaa. Kokeile heti!

Erikoismerkit

Korkeamman luokan voitot saat teemaan liittyvillä pelimerkeillä, jotka ovat huumorilla merkitty vaaka, mustekala, kalastusvene sekä palkinto suurimman kalan nappaamisesta. Pelin wild on miekkakala, jolla pääsee pelin minipeliin, ja joka voi korvata minkä tahansa muun pelimerkin keloilla lukuun ottamatta scatteria. Pelin scatter on kalastajamiehemme veneessään. Peliin voi minimissään oanostaa 30 senttiä ja maksimissaan 150 euroa kierrosta kohti. Et pääse itse valitsemaan voittolinjojen määrää, vaan pelaat aina 243 voittoyhdistelmällä. Pelissä on mukana myös autoplay-ominaisuus, jossa pääset vain katsomaan vierestä, kun kelat pyörivät itsekseen sinun asettamillasi säännöillä. Pelissä on mukana myös ilmaiskierroksia ja bonuspeli.

Jos saat kolme miekkakala-wildia keloille, pääset mini-ilmaiskierroksille viidellä ilmaiskierroksella. Näillä ilmaiskierroksilla voittokerroin on kolminkertainen. Hyvät uutiset ovat, että jokaisesta voitosta, jossa miekkakala-wild on mukana, saat yhden lisäkierroksen. Tästä minipelistä voi siis lähteä mukavatkin summat rahaa mukaan.

Wild Spirit yhteenveto

Wild Catch -pelin päävoitto on 7500 kolikkoa. Tämän voitat itsellesi saamalla viisi wildia aktiiviselle voittolinjalle. Pelissä ei ole mukana progressiivista päävoittoa. Lisää ilmaiskierroksia saat pelistä saamalla kalastajapojan kolmena, neljänä tai viitenä kappaleena minne tahansa keloilla. Ilmaiskierroksia saa kolmella scatterilla 10 kappaletta, neljällä 15 kappaletta ja viidellä 20 kappaletta.

Kierrokset alkavat yksinkertaisella voittokertoimella, mutta jokainen peräkkäinen voittokombo kasvattaa voittokerrointa yhdellä. Korkein mahdollinen voittokerroin on 10-kertainen, mutta tarvitset luultavasti ainakin 15 tai 20 ilmaiskierrosta päästäksesi lähellekään tätä kerrointa. Oli tavoittamasi voittokerroin mikä tahansa, Wild Catch -pelin ilmaiskierrokset tunnetaan melkoisen pelitiliä lihottavana tapauksena.